úterý 25. června 2013

ESSENCE SUN KISSED ~ SHIMMER POWDER

Jak někteří víte, Essence kosmetika patří mezi mou velice oblíbenou. Ještě se mi nikdy nestalo, že by mi od ní něco nesedělo, mnoho kosmetických produktů od této značky používám denně a nedám na ně dopustit. Poslední dobou jsem toho měla opravdu moc, a tak jsem ani nestíhala pořádně sledovat nové limitky - jen jsem se vždycky podívala, co zrovna mají, když jsem vlítla rychle do drogerie. U nás ve většině drogérií stále nabízí limitku GUERILLA GARDENING, ze které bych si asi nic nevybrala. Už jsem zklamaně chtěla odejít, když jsem si všimla, že na stojanu nabízí limitku SUN KISSED. Tuto limitku jsem si prohlížela na blogu Theczechdoll a docela se mi zamlouval bronzer. Rozhodla jsem se ho teda vyzkoušet :)
Jedná se o odstín 01 SUNSET BEAUTY - jiný v nabídce ani není :) Vzhledově vypadá opravdu zajímavě a osobně si myslím, že na léto bude vhodným doplňkem. Dnes jsem si jej zkoušela nanést, a na můj vkus je dost třpytkatý, ale myslím si, že na opálené pleti a na make-upu to bude vypadat hezky. Až ho pořádně vyzkouším, samozřejmě zde pokusím zveřejnit fotografie a napsat recenzi. Cena bronzeru je 79,90,-
A co vy? Máte doma také už nějaký "kousek" z limitky SUN KISSED? Co na tuto limitku říkáte?

18 komentářů:

  1. Ten vypadá dost dobře, taky jsem na něj koukala, ale nakonec jsem ho v DM nechala, protože já s bronzery moc kamarádka nejsem. :D Prostě je neumím nanášet :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No popravdě, já taky nevím, jestli ho nanáším dobře :) Ale od Essence už jeden doma mám a jsem s ním spokojená - tak snad budu i s tímto :)

      Vymazat
  2. ta limitka se mi líbí, ale nic jsem si tam nekoupila, šetřím si penízky na limitku me and my ice cream :) ta mě fakt zaujala :) ale tenhle bronzer vypadá zajímavě, takže se těším na fotky! :)
    ... jéé to je roztomilý :) prostě nejlepší dáreček co rodiče můžou mít :) ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé :) přímo na tento jsem měla zálusk. Bohužel u nás ještě nebyl minulou sobotu. Tak doufám, že brzy dorazí a já na něj narazím :) viděla jsem ho na FB stránkách Essence a hned se mi zalíbil. Vypadá tak letně a svěže. Tak se na něj těším. Já mám taky ráda essence, teda až na laky. Možná to je, jak který. Mám dva staré a ty jsou perfketní a jeden nový a ten je úplně na nic. Tak nevím, čím to je :) Jinak je essence pro mě TOP. Skvělé výrobky i ceny :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá zajímavě, z téhle limitky mě nic nezaujalo no

    OdpovědětVymazat
  5. jů tak to se budu těšit na článek :)
    mě taky nejvíc asi zaujal lak :)

    OdpovědětVymazat
  6. vyzerá naozaj dobre!
    ešte s ním nemám skúsenosti, ale asi čoskoro mať budem!
    vďak za typ! ;).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkný :) podle mě to v létě bude vypadat skvěle ty třpitky! Já už jsem hodně dlouho nebyla v DMku:D takže jsem ji neviděla, naposledy jsem byla snad několikrát v Douglasu. Já mám od téhle značky takové čtyři společné stíny což byl asi nejlepší kup od ní. Jinak mám ais tři laky, které nejsou moc dobré :D

    OdpovědětVymazat
  8. Mně každá limitka vždy uteče, neměla jsem zatím štěstí ani na jednu :-(

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
  9. ja se bojim si davat tyhle "levny" znacky na oblicej, ze mi po tom neco vyskace, mam milion alergii.. takze vubec radsi neexperimentuju ale rada bych.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě osobně tyhle "levné" značky sedí líp, než ty drahé :) Takže si to radši koupím tady levně a zbytek utratím za něco jiného :)

      Vymazat
  10. Mám bronzer mám doma od Oriflame, tak nepotřebuju kupovat jiný. Jsem tak trochu škudlil. Pravda je, že jsem se na už x-krát dívala a spíš se zatím plácám po rukách, abych tu kolekci nevykoupila :D

    OdpovědětVymazat
  11. Tato limitka mě také zaujala, ale nakonec jsem si nic nekoupila :))

    OdpovědětVymazat
  12. vyzerá veľmi dobre, mám jeden podobný a je super, dávam 95% že aj tento sa podaril :)

    OdpovědětVymazat
  13. Páni dneska tak chodím po DMku a koukám regál od essence ve slevě, dříve sem moc essence nemusela nevím proč..občas na to tak mrknu a jdu dál a navíc této kolekce jsem si ani nevšimla, ale měli tam dneska pár věcí ve slevě tak jsem si nějaké vzala bylo tam i tohle a pane bože to je sakra boží! :) navíc to krásně voní po kokosu!

    OdpovědětVymazat