středa 19. června 2013

DUHOVÝ TAG ~ 02

Veronika z blogu Sweet as a smile mě označila do tohoto Tagu, a tak jsem si řekla, že to zkusím. Musím říct, že jsem opravdu přemýšlela, jaké produkty do Duhového tagu připravit. Zjistila jsem, že většina mých kosmetických kravinek je v černém, bílém, šedém, růžovém nebo transparentním balení! Takže jsem se snažila to udělat všelijak a doplnit to i jinými věcmi, aby se neřeklo. Barvičkami jsem se inspirovala u Veroniky, jelikož si myslím, že černá, šedá a bílá barva do duhy nepatří.. :)

1. ČERVENÁ
Jahodové žvýkačky Orbit
Snad rok jsem měla krém na ruce od Avonu v červeném balení, a zrovna před pár dny jsem ho vyhodila, jelikož jsem ho dopotřebovala. Krom toho krému nic v červeném balení nemám. Zajímavé co? Tudíž jsem musela zaimprovizovat a žvýkačky mi přišly takové nejvhodnější k zařazení ke kosmetice.

2. ORANŽOVÁ
Sprchový gel Balea
Tento mini sprcháček jsem vyhrala u Mišky v Giveaway. Jelikož je to malé, cestovní balení, tak si ho šetřím na nějakou cestu. Zatím jsem ale nikam nejela, tak ho mám schovaný :) Musím ale poznamenat, že nádherně voní (po grepu)- občas k němu chodím nenápadně čuchat :D

3. ŽLUTÁ
Palmolive naturals šampon
Jediný, čistě žlutý produkt, který jsem objevila v koupelně, je tento šampon od Palmolive. Používám ho docela často, ale po dopoužití ho musím prostřídat (jako každý šampon - po delším používání mi to dělá na hlavě neplechy :D)

4. ZELENÁ
Sprchový gel a tělové mléko s melounem
Tuto sadu jsem dostala k Vánocům. Voní naprosto božsky :) Mňááám meloun..

5. MODRÁ
Essence Mycí krém 4v1
Tenhle krém je fakt suprovej! Mám po něm o dost lepší pleť - více info

6. FIALOVÁ
Essence matující krém s liči a hroznovým vínem
Tento krém mi přivezla kamarádka Any z Německa a já na něj od té doby pěji ódy. Je matující, tudiž se po něm neleskne pleť. A že tedy jeho účinky jsou velmi viditelné :)) Za mě opravdu ano - doporučuji všem, kteří trpí mastnou či smíšenou pletí - stejně jako já! :)

7. RŮŽOVÁ
Tónovací balzám na rty Maybelline Colorsensational popsticks
Článek o mém suprovém úlovku v Rossmannu jste už možná některé četly :) Nepochlubila jsem se však tím, že jsem si tento balzám koupila ještě jeden - pořád ve výprodeji za 29,90,-


9. MULTICOLOR
Odličovací ubrousky na dětské zadečky :D
Musím se přiznat, že odličovací ubrousky na dětské zadečky jsou nejlepší odličovací prostředek. Vůbec nemohu používat mléka, po těch se mi dělá akné a podobné nepěknosti. Odličovací vody mi nevadí, sedí mi.. ale odličuji se s nimi ráno (vodou od Ziaja). Večer se odličuji ubrousky.

Ráda bych označila 
Pokud tedy budou chtít a mít chuť také vytvořit takový článek :)

9 komentářů:

  1. Jé tak já se do toho zítra dám :) Zrovna jsem si tak říkala, že to je super a přemýšlela jsem co doma mám a nemám :D :)
    Musím dát stejné barvy? :)

    OdpovědětVymazat
  2. pěkný TAG, taky se na něj chystám :)

    OdpovědětVymazat
  3. Juu super díky za označení..někerý den se na něj vrhnu, ale povím ti že to bude velmi těžké :D

    OdpovědětVymazat
  4. Jůů krásný článek :) Ten melounový sprcháč od Dermacolu mám taky a voní naprosto úžasně! :D

    OdpovědětVymazat
  5. jééé tak ty to máš vážne krásne duhové.

    OdpovědětVymazat
  6. jéééj nejvíc mě zaujal ten melounový produkt ♥ já prostě melouny miluju :)) a ty žvejky jsou moc dobrý :)
    a ještě jsem ti chtěla napsat odpověď na ten článek u mě: objednávám a určitě nafotím :) vždycky nejdřív dávám článek o produktech (vyfocený co je na tom papírku) a pak druhý článek podrobně o produktech kdy už je mám i ozkoušený :) a ty to samý o Ladyboxu :) .. to máš super :) nadání na jazyky to je štěstí, kór v dnešní době ♥ :)
    Hanny.

    OdpovědětVymazat
  7. Ty přípravky s tím melounem, hmm. Mám strašně ráda krémy a všecko z kosmetiky s vůní melounu. Přijde mi to strašně letní a osvěžující :) Jinak tento článek mi přijde úplně jako bezva nápad! :) Letní nápad, který se do toho dusna úplně hodí :D

    OdpovědětVymazat
  8. kůl, kůl, kůl! tohle je dobrej tag a docela jsem se u toho i pobavila! :)

    OdpovědětVymazat
  9. V drogérce vždycky chodím čuchat k těm melounovým sprcháčům. To tak krásně voní! -.-

    OdpovědětVymazat