neděle 5. května 2013

NEW IN ~ RIMMEL EXAGGERATE EYE LINER & SCHAUMA BEZOPLACHOVÁ PÉČE

V nedávném článku NEW IN jsem vás informovala o očních linkách od S-he, které mi naprosto nevyhovovaly. Psala jsem, že se je pokusím nanášet tím aplikátorem od Rimmelu, ale asi to není aplikátorem, protože mě prostě linky nešly nakreslit ani tak. No, možná jsem nešikovná, nebo si to nedovedu jinak vysvětlit, ale mít zapatlané celé řasy a linku mít obtisknutou po celém oku - to se mi doopravdy nelíbí. Jsem si jistá, že si linky od S-he už nikdy nekoupím. Samozřejmě, nikoho neodrazuji, někomu třeba vyhovovat budou, ale mě prostě ne!

Po dlouhé době jsem se dostala do Rossmanna, no a když jsem oční linky od Rimmelu viděla za 130,-, tak jsem si je okamžitě vzala. Nechápu, jestli jsou teda v DM o tolik dražší, nebo jsem koukala na jinou cenovku, no těžko říct. Každopádně, linky mám doma a je to úplně o něčem jiném, než s těmi od S-he. 
Druhým produktem, který jsem tam nemohla nechat, je bezoplachová péče ve spreji od Schauma. Neřekla bych, že je to úplně učiněný zázrak, ale mě osobně vlasy docela zlepšuje, jsou jemnější a navíc tento přípravek nádherně voní. Sama vidím rozdíl, když si péči nanesu nebo když si ji nenanesu. Takže za mě určitě ano. 

4 komentáře:

  1. taky miluju fixy na oči :)
    mám od Essence!

    OdpovědětVymazat
  2. Hodně podobné linky mám taky doma. Ale moc je teda nepoužívám :))

    OdpovědětVymazat
  3. Tyto spreje jsou moc šikovné. Mám velmi dobrou zkušenost od značky Gliss Kur z řady Ultimate Repair. Vlasy jsou jako nové. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Schauma na mě působí přesně naopak. Vlasy mám po ní tak divoké, že to není ani možné, nějak je učesat :D

    OdpovědětVymazat