čtvrtek 30. května 2013

NEW IN ~ NEW YORKER

Jak jsem psala v předešlém článku, ve městě jsem si pořídila zas dvě nové věcičky. Článek jsem chtěla napsat už včera, ale nakonec jsem místo blogaření jela na cyklistický výlet se svým drahým mužem, takže jsem to už nestihla :)
V New Yorkeru (ve kterém mimochodem skoro nikdy nenakupuju :D) jsem narazila na výprodej, a když jsem objevila obyčejnou bílou košili, kterou sháním a všude jí mají za 500-600,- - což se mě osobně zdá na košili dost, (to víte, studentská peněženka) za 248,- Rozhodla jsem se, že si jí musím vzít. Akorát má dlouhý rukáv, takže doufám, že to půjde nějako šikovně ohrnout, abych jí mohla nosit i v létě ke kraťáskům s vysokým pasem, které jsem si koupila v Gate.
Tím druhým úlovkem je červeno-růžové tričko, s rozšířeným spodním lemem. Líbí se mi, že je obyčejné a v kombinaci s černou sukní vypadá jako šaty. Přemýšlím, že si ho vezmu na předání maturitních vysvědčení, které mám během příštího týdne (už ať je doma!). Ve slevě zakoupeno za 129,-

Dnes mám pomaturitní večírek - zrovna nám extra přeje počasí, když nemám sakra žádné kloudné boty :/ Grr! Každopádně si myslím, že bílou košili vytáhnu do společnosti už dnes. Pokud bude aspoň nějaká použitelná fotka, tak jí sem dám. Ale neslibuji, páč vždycky, když o nějaké fotce tady napíšu, tak se mi pak zdá tak tragická, že bych jí nemohla vystavit nikde :)

8 komentářů:

  1. No néé, košile nádhera! :) Měla jsem takovou vzdušnou vyhlídnutou v FF a než sem se rozhoupala, už byla pryč :D :( v létě ke kraťáskům bude určitě super! :) Užij si pomaturiťák :)

    http://shoemaniacr.blogspot.cz

    R.:)

    OdpovědětVymazat
  2. Já NY taky nikdy moc nenavštěvovala, poslední dobou ale tý levný a slušivý módě nemůžu odolat.. Problém u nich je kvalita materiálu .. :-/

    Chlo

    OdpovědětVymazat
  3. ten červený peplum top je úžasný! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Opět tvoje NEW IN vypadá hodně dobře :) Akorát si nějak nedokážu představit to růžové tričko s tou sukní, nebo nejspíš nevím, jak to myslíš :) Mohla by ses potom vyfotit v této kombinaci a hodit to sem :)
    S tím balzámem. Pokud si uvažovala nad zrovna tímhle pomerančovým tak ti ho určitě neodporučuji, kup si tenhle od Baley, ale v jiné příchuti. Mám ještě růžový raspberry a ten je dokonalý a nemá žádnou chybu. Ten pomerančový je bohužel jako to WC no :D což mi přijde úplně špatná kombinace s mými rty dohromady. Ale tak někomu to třeba může vyhovovat tahle vůně, nevím :)

    OdpovědětVymazat
  5. Super košile!! :) Máš teda štěstí na slevy! .)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak asi neznam nikoho, kdo by mel rad NewYorker :D

    OdpovědětVymazat