pondělí 18. března 2013

RECENZE ~ ORIFLAME EVER LASTING MAKE-UP AND BRUSH

ORIFLAME.

Holky, objevila jsem naprosto dokonalý make-up. Abych se přiznala, do make-upu, který si nemohu předem vyzkoušet, bych nikdy moc nešla. Ale po líčení s Oriflame, kdy na mě Péťa vyzkoušela tento zázrak jsem měla jasno, že si ho prostě musím objednat. A tak je můj.
Mám docela problematickou pleť - smíšenou. Hodně se mi mastí, ale zároveň se mi po většině make-upů tvoří šupinky, takže vypadám jako mastný kapr šupináč. Možná se smějete, ale věřte mi, že to na tom obličeji nevypadá zrovna vábně. Jak jsem se ale již zmínila, na líčení s Oriflame na mě Péťa použila Ever Lasting - odstín Fair nude. Už při líčení jsem byla překvapená jeho jemností.

Hlavně, co oceňuji je, že po nanešení vypadá obličej krásně přirozeně. Obličej se neleskne a make-up vypadá na obličeji hezky po dlouhé hodiny. U mě je samozřejmě nutností vícekrát zapudrovat. Další věc, které si velmi cením, je pumpička. Podle mě tak balení make-upu vypadá více luxusně. 
Samozřejmě, když jsem byla u toho objednávání, tak jsem si zároveň vzala i štětec na make-up. Při prvním použití jsem si připadala jak blázen, obličej jsem šmudlala snad několik minut a říkala jsem si, že se s tím snad nebudu umět ani namalovat. Ale je fakt, že to chce jen trochu praxe, párkrát si to vyzkoušet,a  pak už to jde šupem, snad rychleji, než když to člověk plácá na obličej prsty :) Šteteček je navíc úplně heboučký, a make-up se s ním krásně roztírá. Jsem víc než spokojená! Proto vám oba tyto výrobky mohu jen doporučit! Oba dva ode mě získávají 5 koček z 5.

8 komentářů:

  1. Krásný článek, taky ti to vždycky sluší :) tak ať slouží dál :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím si hlídat slevy, a hned jak tam nějaká bude, tak si budu muset objednat další :)

      Vymazat
  2. Super recenze a jsem ráda, že se ti líbí pracovat se štětečkem! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tý jo tak to koukám..jak bude ve slevě tak si ho asi beru a kryje? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mám stejný problém, ale nevím, jestli by mi seděl.. takže objednat nebo ne?? každopádně díky za tip =)

    OdpovědětVymazat
  5. Hmm, makeupy naštěstí moc používat nemusím! ale jsem zastánce toho, že pumpičky jsou nejlepší. A nanášet štětcem jsem to fakt nikdy nezkoušela :D musím zkusit :D

    OdpovědětVymazat
  6. Už jsem na něho koukala delší dobu v katalogu :) asi se konečně dokopu, abych ho zkusila :)

    OdpovědětVymazat
  7. Je skvělý,používám ho už delší dobu :).Baruš

    OdpovědětVymazat