pátek 15. února 2013

15.02.2013 ~ GRADUATION BALL

Den D nastal.
Tak dnes je tomu opravdu tak. Dnes mám maturitní ples. Nemůžu uvěřit, že to tak rychle uteklo. Před chvílí jsme se ještě dohadovali, co předvedeme na nástupu, a dnes už se jede na ostro. Téma našeho večera by mělo být PŘEDÁVÁNÍ OSCARŮ - to můžete vidět i na našich vstupenkách, které se maximálně povedly. Naší škole je jako dar věnoval tatínek jedné mé spolužačky.
A že opravdu půjde o Galavečer předávání Oscarů dokazuje i fakt, že každý maturant společně se šerpou dostane i malého Oscara. Já ho dostanu za to, že jsem NEJVĚTŠÍ MILOVNICE NĚMECKA. 
Jelikož jsme škola cestovního ruchu, naše vystoupení bude formou LETECKÉHO ZÁJEZDU, kdy během 7 minut navštívíme krátce 4 destinace - Paříž, Moskvu, Berlín a New York. Tyto města byla vybrána podle jazyků, které se vyučují v naší třídě - francouzština, ruština, němčina a samozřejmě angličtina. U každé destinace samozřejmě hraje také vhodná písnička, takže když jsme "v Paříži" tancujeme na francouzské písničky.

Největší strach mám ale z proslovu, který budu muset říct v NĚMČINĚ. Moji milí spolužáci se totiž rozhodli, že když se jedná o takové téma, bylo by vhodné to vzít i takovou formou, a tak musíme přivítat hosty v různých světových jazycích. Na mě padla němčina, ale mimo jiné je tam i maďarština, polština, ruština, italština, španělština, francouzština, angličtina a vietnamština.

Po plese zde zveřejním i fotky mých šatů, aby jste je viděli celé na postavě. Jinak mi držte palce, ať se tam někde nezabiju (nepřišlápnu si šaty) a hlavně ať zvládnu ten proslov (nevím, proč zrovna já, když se stydím mluvit před lidmi!)

15 komentářů:

  1. Už se za rok taky těším na můj maturák, určitě pak přidej fotky v šatech z maturáku .. :) užij si to !! :)*

    OdpovědětVymazat
  2. Wow držím palce! A hlavně užij si to! :-*

    OdpovědětVymazat
  3. Držím ti palce! :))
    Moc pěkně jste to vymysleli, těším se na fotky! :)

    OdpovědětVymazat
  4. držím palce nech všetko výjde! :) a samozrejme chcem ešte byť tvoja aff! ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Držím palečky, ať ti to vyjde!! :) Já jsem hlavně zvědavá na šaty, účes a šerpu!! :D

    OdpovědětVymazat
  6. týýý jo, ty pozvánky jsou luxusní a to téma se mi moc líbí :-) zní to úplně super, pak napiš, jaký to bylo a těším se na fotky :-)

    OdpovědětVymazat
  7. váš maturiťák bude boží, máte to skvěle vymyšlené:)

    OdpovědětVymazat
  8. ou, ou! Držím palce! Určitě to bude super :) A ty lístky jsou super..! Originální! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Bože, to vypadá tak dokonale. Už jen to téma a ty úžasné detaily k tomu. :) Jak já ti závidím. :) A na dotky se těším maximálně. :3 A ty šatyyy :3 och. Dokonalost sama. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Strašně se těším na ty fotky! :)
    Vypadá to, že jste to měli dokonale připravené a dobrou myšlenku v tom. Krása! :) Snad sis to užila v plné parádě.

    OdpovědětVymazat
  11. super psaníčko :)
    zúčastni se giveaway u mě na blogu:)

    OdpovědětVymazat
  12. ty lístky jsou krásné :) ..jinak máte to fajnově naplánované :) .. určitě si ples užiješ :) .. jinak já na maturáku spadla na naleštěné podlaze a furt mi to klouzalo :D :D

    OdpovědětVymazat
  13. jéé,tak snad sis maturiťák užila,taky bych ho chtěla mít,ale ještě tak 3 roky si musím počkat:D

    OdpovědětVymazat
  14. Mooc krásné šaty! :)) Slušelo ti to na fotkách :)

    OdpovědětVymazat