neděle 27. ledna 2013

RECENZE ~ AVON VANILLA BODY WHIP

Mám tu pro vás další recenzi, tentokrát na úžasný vanilkový hydratační krém od Avonu.
(200 ml)

Krém jsem si objednala někdy v říjnu, protože na krémy jsem prostě strašně závislá. A přitom se kolikrát ani leností nejsem schopná namazat. Moje pleť (teď nemyslím na obličeji) je však hodně suchá, především teda po tom, co se osprchuji. Vlastně si myslím, že jsem si ten krém objednala jen kvůli tomu, že je vanilkový :D ale teď toho rozhodně nelituji!
Když jsem si krém rozdělala, málem jsem skákala radostí (a to si nedělám srandu) - mě osobně totiž příjemně voní, a hlavně má úplně úžasnou konzistenci. Takovou jsem ještě neviděla. Vypadá to spíš, jak když našleháte bílek - opravdu! Další věcí je, že opravdu hydratuje, dobře se rozmazává a pleť je po něm heboučká + nádherně dlouhodobě voní.
Asi jedinou nevýhodou tohoto krému je, že se mi zdá. že po nanešení trochu lepí. Ale vždycky mi to příjde jen, když si s ním natřu nohy.. že jsou chvíli takové lepkavé, než se krém vstřebá. Ale to je asi tak jediné mínus. Krém se vstřebá totiž docela rychle a hned je to v pohodě! Takže pro mě má samozřejmě o mnoho víc výhod než nevýhod :-) Tento krém získává 5 koček z 5.

4 komentáře:

  1. Já jsem si koupila stojan v ikea. Ale nevím jestli se tam ještě prodává. Bylo to ve tvaru stromu. Takže se to tam všechno hezky zavěsí :)

    OdpovědětVymazat
  2. To znám...taky jsem si tam jednou chtěla koupit koberec a najednou ho přestali vyrábět :/

    OdpovědětVymazat
  3. Tenhle krém je pro mě číslo jedna! Nádherná vůně je jeho korunou, i příteli se líbí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tenhle krém mám taky moc ráda. Tu jeho vůni naprosto žerůůů :)

    OdpovědětVymazat