pondělí 7. března 2016

SPOTŘEBOVÁNO ~ ÚNOR 2016

Ahoj kočky,

dnes jsem si pro vás připravila tradiční článek se spotřebovanými produkty za měsíc únor. Tak se pojďte mrknout :-)
1. NIVEA KRÉMOVÉ TĚLOVÉ MLÉKO SMOOTH MILK
Musím říct, že s Niveou jsem neměla snad nikdy žádný problém. Všechny produkty mě více méně vyhovovaly a toto tělové mléko jsem si tedy nesmírně pochvalovala. Přímo toto mléko je určeno pro suchou pokožku, takže opravdu úžasně hydratovalo, dobře se roztíralo a nevtíravě vonělo. Opravdu spokojenost. Koupila bych si ho hned znovu.

2. L´ORÉAL PARIS ELSEVE TOTAL REPAIR 5 REGENERAČNÍ ŠAMPON
Šampony této značky mým vlasům vyhovují, nikdy jsem s nimi neměla sebemenší problém. Šampon úžasně pěnil, příjemně voněl a vlasy byly po použití opravdu pěkné. Nějaké regenerační účinky jsem teda vyloženě nezaznamenala, ale i tak jsem byla opravdu spokojená.

3. L´ORÉAL PARIS ELSEVE TOTAL REPAIR 5 REGENERAČNÍ BALZÁM
Balzám mohu hodnotit stejně jako samotný šampon. Vlasy byly po použití balzámu opravdu jemňoučké, příjemné na dotek.. sice jsem nezaznamenala žádné regenerační účinky, ale i tak velká spokojenost.
4. MUA FASHIONISTA FLAWLESS PRIMER
S touto bází pod make-up jsem byla opravdu spokojená, měla příjemnou texturu, dobře se roztírala, nedělala na pleti žádné neplechy a make-up držel lépe. Vyhovovala mi, opravdu :-)

5. L´ORÉAL PARIS SKIN PERFECTION
Tak s tímto sérem jsem byla opravdu hodně spokojená. Nádherně vonělo, roztíralo se, a pleť byla po použití opravdu jemná. Líbilo se mi i dávkování, ale nakonec mě mrzí, že nejsem schopná z balení dostat všechen krém, protože to prostě nejde. Ale jinak tohle byl opravdu super produkt a jsem ráda, že jsem měla možnost ho vyzkoušet. Určitě si ho do budoucna ještě pořídím.

6. ESSENCE SUN CLUB BRONZER
Já osobně jsem byla celkem spokojená, bronzer jsem koupila v nějakém předupdatovém výprodeji, takže mě přišel asi na 30,- a za tu cenu si myslím, že hodně dobré. Na pleti ale celý den nevydržel.


A co jste v únoru spotřebovali vy?

7 komentářů:

  1. Elseve značku chci už hodně dlouho vyzkoušet :) Jinak nic víc jsem nezkoušela, Jen že máš jinačí primer než jsem měla já a taky jsem si ho chvalila, jen mi zustal v Česku :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  2. Od Elseve mám šampón z tej najnovšej ružovej rady a fakt odporúčam:)
    Pozývam ťa na môj blog:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/02/velkonocna-giveaway.html?m=1

    OdpovědětVymazat
  3. Loreal serum mám také a moc mi vyhovuje :)

    OdpovědětVymazat
  4. Dříve mě lákal Skin protection od Lorealu ale mezitím jsem našla jiný super krém od For Life&Madaga. Jinak pěkné spotřebováno. Já toho moc nevypotřebovala, až na vlhčené ubrousky a tělové máslo.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak snad poprvé nemám zkušenost vůbec s ničím, ani nic nemám na wishlistu nebo tak... :D Ale to L'Oreal sérum si moc chválila kamarádka :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám tělová mléka od Nivei hrozně ráda, už jsem jich měla několik a vždycky jsem spokojená :). Zrovna se mi v únoru taky podařilo jedno spotřebovat a tento týden chystám článek

    OdpovědětVymazat
  7. Já vypotřebovala asi jen šampon a kondicionér :)

    Piosek
    www.piosek.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat