pátek 11. března 2016

INSTAGRAM ~ JANUARY & FEBRUARY 2016

Ahoj kočky,

dnes mám pro vás jen takové malé shrnutí fotek z instagramu za leden a únor. Poslední dobou tam moc fotek nepřidávám, takže i přesto, že je to shrnutí za 2 měsíce, fotek je opravdu málo. No, uvidíte sami :-)
Tenhle anglický Twinings čas s jahůdkami a malinami jsem dostala od svého brášky k Vánocům. Moc dobře totiž ví, že já čaje opravdu piju ráda a každodenně, takže to pro mě byl dost vhodný dárek. Čaj navíc absolutně nádherně voněl a byl opravdu chutný :-) 
Moje sbírka Yankee Candle se pomalu začíná rozrůstat. Dost se na tom podílel můj přítel, od kterého jsem většinu vosků dostala k Vánocům. Takže mi udělal velkou radost :-) Hlavně vybral takové, který mi opravdu nádherně voní. 
Když mě před létem přítel přemlouval, že bychom mohli jet na Slovensko do Tater, nebyla jsem zrovna nadšená. Proč bychom měli v létě jet někam do hor? Představovala jsem si spíš nějakou jinou dovolenou - třeba u moře. Nakonec jsem ale kývla a jsem opravdu ráda. Dovolená na Slovensku byla nádherná, a fotky mi ještě do teď vyráží dech.  
A na závěr moje nejkrásnější psí princezna Sárinka. Je tak rozkošná ♥

6 komentářů:

  1. Konečně jsi rozšířila svoji sbírku vosku! :)) Sárinka je nádherná! :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  2. Tolik vosků, paráda. Princezna Sárinka je nádherná. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Koukám, že nejsem jediná s velkýma zásobama vosků :D U nás to vypadá dost podobně :) Koukám že tam máš tu aloe vůni - tu naprosto miluju, mám teď svíčku, a pálím jí skoro celý dny, protože to je neuvěřitelně příjemná vůně :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky miluju čaje a moc ráda zkouším nové. :)

    OdpovědětVymazat