středa 4. listopadu 2015

SPOTŘEBOVÁNO ~ ŘÍJEN 2015

Ahoj, zdravím všechny milé čtenářky! :-)
Máme tu první středu v měsíci listopadu a já jsem si pro vás dnes připravila článek se spotřebovanými produkty za měsíc říjen. Tentokrát mám spotřebu zase malinko větší, tak se pojďte podívat.
1. BALEA ŠAMPON VANILKA & MANDLOVÝ OLEJ
Tak tenhle šampon byl opravdu hodně fajn. Nádherně voněl, suprově pěnil a vlasy byly po umytí opravdu pěkné. Nezpůsoboval mi lupy ani jiné problémy, takže fakt hodnotím hodně kladně :-) Určitě bych si ho koupila zas.
2. BALEA BALZÁM VANILKA & MANDLOVÝ OLEJ
Stejně jako šampon, hodnotím i tento balzám hodně kladně, na mé vlasy působil opravdu dobře, byly krásně hebké a jemné :-)
3. PLAYBOY PLAY IT PIN UP COLLECTION SPRCHOVÝ GEL
Sprchový gel od Playboye nebyl úplně špatný, krásně voněl, ale na druhou stranu zase málo pěnil - muselo se dát gelu víc, aby vytvořil pěknou pěnu. Asi bych si ho znova nekoupila, ale špatný nebyl :-) 
4. L´ORÉAL SUNKISS JELLY 
Recenzi na tento produkt si můžete přečíst ZDE
5. DERMACOL ACNE CLEAR ODLIČOVACÍ GEL PRO PROBLEMATICKOU PLEŤ
Tento produkt jsem si objednala už před nějakou dobou na stránkách Dermacolu. Velice si chválím dávkování produktu, také vůně byla příjemná a nevtíravá, stejně tak konzistence mi vyhovovala. Co se týče odličování, tak na běžné používání to pro mě nebylo. Ale měla jsem ho ve sprše a pomocí houbičky na obličej jsem si tento produkt párkrát do týdne při sprchování aplikovala. Musím říct, že po použití byla pleť pěkná, gel pleť nevysušoval, nicméně byla potřeba pak ještě použít normální micelárku, protože přeci jen oblast očí jsem raději vynechávala. Ale jinak to nebyl vůbec špatný produkt.
6. GARNIER 48H ANTIPERSPIRANT
Po Dove a Rexoně je tento deodorant také jedním z mých oblíbených. Příjemně voní, nedělá bílé fleky v podpaží, akorát má trochu slabší ochranu proti pocení než jeho dva již zmínění kolegové, ale i přesto si vůbec nevede špatně.. takže za mě palec nahoru :-)  
7. ESSENCE SUN KISSED SHIMMER POWDER
Tenhle produkt od Essence byl opravdu fajnovým produktem přes léto, dělal na tváři takový krásný slunečný ton, nicméně znovu bych si jej asi nepořídila :-)
8. EOS BALZÁM NA RTY BARBADOS HEAT WILDBERRY
Tak tenhle balzám od značky EOS jsem milovala! Absolutně nádherně voněl! Ale všimla jsem si, že s větším vysušením a popraskáním rtů měl tedy malinko problémy a tak dobře nehydratoval, jako další z mých oblíbenců - Carmex.
9. PAESE LESK NA RTY
Tak tenhle lesk mi teda vůbec nevyhovoval a vyhazuji téměr plné balení. Hrozně vodová konzistence, celkově se mi z něj po delším používání začalo dělat zle, takže za mě určitě ne!!
10. RIMMEL SCANDALEYES ŘASENKA
Moje oblíbenkyně! Neskutečně mi vyhovuje kartáček na řasy. Žádný problém jsem u ní nezaznamenala, až na to, že se při aplikaci trochu obtiskává, ale to dělá vícero řasenek.. jinak maximální spokojenost, určitě si jí zase pořídím :-)
11. ESSENCE LIKE A ROLLERCOASTER RIDE 
Vůni od Essence jsem si zakoupila, protože to byl dárek v nějakém časopise. Musím říct, že sama bych si tuto vůni určitě nekoupila a to z prostého důvodu - ač voní krásně, její výdrž je asi tak pěti minutová. Vůně opravdu šíleně rychle vyprchá, takže to mi moc nevyhovuje. Ale jako dárek byla fajn :-)

A co jste za měsíc říjen spotřebovali vy?

9 komentářů:

  1. EOS bohuzel opravdu moc hydratacni neni, ale krasne voni. Lesk Paese mam v ruzove barve a je fajn, me vyhovuje, vodovy mi neprijde.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. EOS mi nevyhovuje, mám z jěj vysušené rty i popraskané :-(

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  3. Já těm EOS balzámům nikdy asi nepřijdu na chuť! :D Nevím proč, přitom tak krásně voní... myslím si, že to je tím, že si mě rozmazlily Crazy Rumours balzámky :DD

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  4. Líbí se mi odličovací gel od Dermacolu, super ideální na umytí obličeje do sprchy, má skvělí aplikátor. Řasenka Scandal eyes je mojí velkou oblíbenkyní a zatím nemůžu jmenovat lepší řasenku než tuto. Vůně od Essence mám ráda, hezky voní ale neni to nic z čeho bych skákala dva metry vysoko. Hezké spotřebováno

    OdpovědětVymazat
  5. S tím EOSem jsem taky měla problém... vůně božská, ale hydratace nula nula nic. Rimmelácké Scandaleyes mají nejlepší kartáčky :))

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  6. Paese lesk na rty mi celkem vyhovoval. A nad eosem jse dlouho uvazovala, ale uz ho nechci jelikoz ctu na nej same negativni recenze. :)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako ony jsou ty eos docela fajn, pokud vyloženě netrpíš na suché a popraskané rty. Ale jako zas je fakt, že dát 150,- nebo víc.... No, člověk si to musí promyslet. Já jsem ráda, že jsem ho mohla vyzkoušet, ale v nejbližší době nákup také neplánuji.

      Vymazat
  7. tento EOS vypadá fakt dobře, už delší dobu si přeji nějaký balzámek EOS vyzkoušet a tak zkusím nejspíš tento :)

    OdpovědětVymazat