neděle 22. března 2015

NEW IN ~ BALEA, ORIFLAME & MAYBELLINE

Krásné nedělní odpoledne,
dnes jsem si pro vás připravila trochu obsáhlejší kosmetické novinky, které jsem si koupila nebo dostala v poslední době. Pojďte se tedy podívat :-)
Od značky Balea jsem si v poslední době pořídila hned dvě věci. S některými produkty od této značky jsem byla spokojená, s některými zase méně, ale ráda jí dávám šanci a zkouším, co mi vyhovuje. Prvním produktem, který jsem si zakoupila, je tělové mléko z limitované edice White Passion. Jedná se o vůni bílých květů a bobulí acai. Chvíli jsem se rozmýšlela, jestli ho akutně potřebuji, ale pak mě přemluvila právě vůně. Tenhle produkt voní totiž absolutně nádherně! Navíc jsem ho zakoupila ve výprodeji asi za 35,-
Druhým produktem od Baley je krém na suchou pokožku, která mě od začátku akupunkturní kúry začala opravdu dost trápit i na obličeji. Jedná se tedy o krém s kokosem a já musím říct, že opravdu příjemně voní. Také se velmi pěkně nanáší a vstřebává. Včera jsem ho hned testovala a měla jsem pleť velice pěknou, tak snad to takhle vydrží po delší dobu. Stál mě asi 32,- 
Od své nejmilovanější tetičky, která nás opět po dlouhé době přijela navštívit, jsem dostala tuhle vůni od Oriflame. Musím říct, že mi dost připomíná takový hodně teplý jarní nebo letní den, je nádherně svěží a voní po nějakých květinách :) Velmi příjemná vůně, jsem z ní nadšená!
Můj drahý přítel se pak překonal ve všech směrech, jelikož mi z dovolené na horách, kam odjel se se svým strýcem a několika dalšími přáteli, přivezl tenhle nádherný pěnový make-up od Maybelline. Nejlepší na tom celém je, že sám ani pořádně nevěděl, co vlastně koupil, ale nemohu mu odepřít to, že je to šikulka, protože já tyhle pěnové make-upy opravdu můžu, jsou mi příjemné a na pleti mi pěkně sedí. Navíc se trefil i do odstínu! Čehož jsem se teda prvně obávala, protože odstín 016 Vanilla mi přišel poměrně světlý, ale nakonec sedí přesně mému odstínu pleti, takže jsem absolutně nadšená! :-)

10 komentářů:

  1. Fakt nechápu proč já nikdy ne výprodeji nevychytám žádné dobré výrobky třeba od Balea. Vždy tam jsou samé blbosti :D A teda máš super přítele! :) Ten make-up vypadá dobře, snad bude i recenze :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musíš normálně kouknout do regálu, ne do toho šíleného výprodejového DM stojanu.. tomu se vyhýbám, protože to je spíš pro ostudu.

      Vymazat
  2. ta vůně Athena mě dost zaujala, zrovna sháním svěží vůni na léto :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mohu ti jí doporučit, voní opravdu nádherně.. pokud tedy máš ráda květinové vůně :-)

      Vymazat
  3. Balea je podle mě skvělá a má is uper ceny, mám tuhle značku moc ráda a vůně od Oriflame musí být super, jejich vůně se mi taky hodně líbí! :)

    http://lifewithpett.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Přítel je moc hodný. :-) A věřím, že krémy Balea skvěle voní. :-)

    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Ta balea musi byt skvela, zkusim se po ni poohlidnout))

    OdpovědětVymazat
  6. Tak po te vuni musim mrknout, libi se mi.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Ten balea tělový krém jsem kupovala kamarádce, protože ta vůně mě fakt dostala :)

    OdpovědětVymazat
  8. balea krém na suchou plet jsem si koupila také a asi za 39 kč.. akorát já mám s nějaký s jarním kvítí. Mám ho teprve chvíli tak uvidím jak se po čase ukáže

    OdpovědětVymazat