pondělí 24. října 2016

KOSMETICKÉ NÁKUPY ZA SRPEN A ZÁŘÍ ~ GARNIER, ORIFLAME, YVES ROCHER A DALŠÍ

Čauky mňauky,

jsem tu zase po dlouhé době, ale mám toho pořád až nad hlavu, pořád někde lítám, takže na blog už mi nezbývá moc času. Už ale pomalu stěhujeme, takže až mi odpadne práce na bytě, tak snad zbude i více času na blog :-) Každopádně, dnes jsem si pro vás připravila souhrnné kosmetické nákupy za srpen a září. Tak se pojďte podívat :-)
Prvními dvěma produkty jsou tyto micelární vody od Garnier. Na tuto akci jsem vás upozorňovala prostřednictvím facebookových stránek tohoto blogu. V sítích drogérie Teta totiž začátkem srpna probíhala docela fajnová akce, kdy jste si mohli koupit dva kusy odličovací kosmetiky od Garnier za cenu jednoho. Této akce jsem využila, protože s odličovacími vodami od Garnier mám jen dobrou zkušenost. Opravdu jsem s nimi spokojená, takže jsem ráda, že jsem této akce využila.
Využila jsem také akci od značky Oriflame a koupila jsem si tyto dvě rtěnky v odstínech Vintage Rose (ta nahoře) a Warm Fuchsia (ta dole). Rtěnky jsou na rtech příjemné, jen to balení mi nepřijde úplně 100% kvalitní, ale zase si úplně nestěžuji. Cena jedné byla asi 39,- 
Sprchový gel z limitované cukrové edice od Baley jsem si vzala jen na zkoušku, ale nakonec jsem z něj byla absolutně nadšená. Nádherně mi voněl, takže jsem plánovala, že si z této řady koupím ještě něco... jenže, než jsem se dostala do DMka, tak už byla tato edice vyprodaná. Velká škoda, určitě bych si koupila i jiné produkty, protože tenhle sprchový gel jsem si nemohla vynachválit. 
Když jsem v drogérii Rossmann zahlédla v akci zesvětlující produkty Sunkiss Jelly, rozhodla jsem se, že si jeden pořídím. Pak jsem si ale všimla, že se akce vztahuje i na postupně zesvětlující sprej Sunkiss Tropical. V současné době stále testuji, takže ještě nemohu moc referovat, ale patrné zesvětlení už vidět je :) 
Dárkem jsem dostala také tyto dva produkty od Yves Rocher. Sprchový gel jsem ještě nepoužila, takže zatím nemohu hodnotit, nicméně šampon jsem před pár dny už dopotřebovala, takže ho uvidíte v říjnovém spotřebováno, ale musím už teď prozradit, že mi extrémně vyhovoval a určitě bych si tedy ráda pořídila další. 
Posledním produktem je tužka na obočí od značky Miss Sporty. Já osobně jsem zvyklá na set na obočí v podobě stínů, nicméně řekla jsem si, že bych chtěla zkusit i něco jiného, a když jsem narazila v drogérii Teta na slevu -40% na značku Miss Sporty, tak jsem si tuto tužku na obočí vzala na zkoušku. Musím říct, že není vůbec špatná, ale stejně se mi lépe pracuje se setem od Essence, na který jsem už prostě zvyklá :)

A co jste si koupili vy v poslední době? :-)

4 komentáře:

  1. Já oriflame rtěnky mám ráda mám také dvě jedna ve světlé a druhá je tmavší :) A plně mi vyhovují sice ten obal je nekvalitní, ale co jsme čekali :) No já když šla do Dmka tak bohužel už ani ten sprcháč nebyl takže skoda. :( Yves Rocher šampony jsou snad nejlepší co jsem kdy měla :) Musím si nějaký nový pořídit :)

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Rtěnku z Oriflamu mám taky, přesně odstín jako ty Warm Fuchsia (nosím hodně ráda) a pak mám ještě červený odstín. Sprháč z karambolou od YR jsem měla a já mám sprcháče YR hodně ráda, krásně pak voním, skvěle pění a nevysušují, paráda :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tu fialovou rtěnku z Oriflamu mám taky a je velmi příjemná, ráda ji teď nosím. I když máš pravdu, balení nic moc. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Díky za vaše komentáře, děvčata :-)

    OdpovědětVymazat