úterý 20. září 2016

GLANC BOX ~ ZÁŘÍ 2016

Zdravím všechny milé čtenáře,

jak jsem slíbila, přicházím s dalším článkem. Tentokrát to bude opět boxík, ale ne s dobrotami, nýbrž s drogérií. Pokud tento blog už nějakou chvíli sledujete, tak víte, že tento box se jmenuje Glanc box. Tento měsíc všechny čekalo překvapení v podobě fialkové krabičky, a já jsem z ní teda nadšená. Je to příjemná změna a určitě bych uvítala, kdyby vedení firmy Brandnooz občas barvy krabiček střídalo, aby nebyly pořád jednotvárně zelené. Co na fialkovou krabičku říkáte vy?

1. Surf Color Tropical - cena: 129,90,- (20 dávek), na trhu od léta 2016
Box obsahoval jak celé balení, tak ještě tři vzorky tohoto pracího prostředku, které teda pravděpodobně rozdám po známých, aby také vyzkoušeli, zda jim bude Surf vyhovovat. Jinak tekutý prací prášek určitě využije každý, já jsem z tohoto produktu nadšená. Příjemně voní.
2. Bref Power Activ Fragrance Boost - cena: 54,90,- (50 g), na trhu od srpna 2016
Tyto nové kuličky od značky Bref obsahují o 40% více parfému, takže pokud si myslíte, že vaše WC bloky tolik nevoní, tak tohle je ten správný produkt přesně pro vás. Podle mě opět využitelný produkt v každé domácnosti, určitě potěší.

3. Pur Double Decruster - cena: 29,90,- (450 ml), na trhu od srpna 2016
Nový Pur přináší silnější složení proti mastnotě, ale také dva aktivní enzymy, které odstraňují připáleniny a škrobové skvrny. Za mě opět fajn produkt, určitě využiji.
4. Oriflame Eleo - cena: 179,- (50 ml), na trhu od srpna 2016
Nový olej Eleo od značky Oriflame obsahuje bohatou a zároveň mimořádně lehkou kombinaci rostlinných olejů, které obnoví hydrataci vlasů, vyhladí je a zároveň posílí. Má nemastné složení a je ideální pro suché a poškozené vlasy. Což je vlastně tedy ideální pro ty moje. Takže jsem naprosto spokojená, určitě využiju.

5. Signal White Now Glossy Chic - cena: 81,90,-, na trhu od roku 2016
Signal přichází na trh s novými pastami, které dokáží rozzářit každý úsměv již po jednom použití. Tato pasta by měla zanechávat zuby opticky bělejší a na povrchu lesklejší. Jsem na ní tedy velice zvědavá, doufám, že zoubky doopravdy trochu vybělí. To by bylo hodně fajn :-)

6. Mixa Hyalurogel Intensive Hydratation - cena: 249,- (50 ml), na trhu od července 2016
I Mixa přichází s novým lehkým gelovým hydratačním krémem pro citlivou pleť, který je obohacený o kyselinu hyaluronovou, která váže až 1000x více vody, než sama váží. Pleť je tedy hydratovaná po 24 hodin, a krém se díky gelové textuře ihned vstřebává. Jsem na něj velice zvědavá. Těším se, až vyzkouším.
7. Scholl Velvet Smooth
Tento produkt jsem si vybrala v rámci věrnostního programu a bude věnován do soutěže zde na blogu, kterou už pro vás plánuji :-)

Shrnutí: Já jsem z boxu tedy pořádně nadšená. Obsahuje samé super novinky, které jsou využitelné v každé domácnosti. Už se moc těším, až začnu vše řádně testovat. A co na box říkáte vy?

1 komentář:

  1. Tento se mi zdá už lepší než ten predchozí rozhodně bych také vše vyuzila :))
    Miska blog

    OdpovědětVymazat