úterý 24. května 2016

HOUBIČKY NA MAKE-UP ~ ALIEXPRESS TIP

Ahoj kočky,

zase jsem se tu pár dní neukázala, důvodem byla má úplně poslední zkouška na univerzitě, která nebyla ke všemu nejjednodušší, takže mi zabralo hodně času se na ni připravit. Každopádně zkoušku mám úspěšně za sebou, takže se můžu pustit do bakalářky, abych mohla v září v pořádku odstátnicovat, jak mám v plánu :-) Každopádně, dnes jsem si pro vás připravila tip na produkt ze stránky Aliexpress, kterou určitě znáte. 

Pokud rády používáte houbičky na make-up, tak vám třeba tento tip přijde vhod. Já osobně houbičku na make-up používám. Dobře se mi s ní nanáší jak samotný make-up, tak třeba i korektor. Navíc se s ní skvěle zapracovává make-up či korektor do pleti. S houbičkou jsem začala poprvé pracovat, když jsem jí objevila v jenom z Beauty Bagů, které jsem si objednala ze stránky kosmetika-usa.cz
Přeci jen mám svou první houbičku už nějaký ten pátek, a už to na ní začíná být vidět. Navíc je potřeba také houbičky udržovat v čistotě, takže jsem si chtěla koupit nějakou další houbičku, kterou bych mohla střídat s tou svou starou. Koukala jsem po různých stránkách, ale všude stojí houbičky třeba kolem 60,-, což mi přišlo celkem dost. Navíc, pokud si ji objednáte z internetového obchodu, ještě musíte počítat s poštovným.  
Nakonec jsem se rozhodla objednat si houbičku z Aliexpress. Na těchto stránkách naleznete opravdu velké množství různých barviček, tvarů či velikostí. Já se nakonec rozhodla, že si objednám čtyři houbičky v klasickém tvaru, na který jsem zvyklá. Přišly opravdu pečlivě zabalené, v roztomilém růžovém balení (viz. obrázek 1). Houbičky nejsou teda tak velké, ale nepovažuji to za nějakou škodu. Jsou také trochu tvrdší, než moje stará houbička, ale věřím, že po nějakém používání trochu změknou. 
Celkově jsem s jejich kvalitou spokojená. Nevypadají šuntsky, nedrolí se, a ani nijak nezapáchají, čehož by se někdo mohl obávat. Po objednání jsem je měla celkem rychle doma, myslím, že to trvalo nějak kolem dvou týdnů (už si přesně nejsem jistá). Cena je také více než příjemná, za všechny čtyři houbičky jsem platila 1,39 USD (čili nějak kolem 34,-).


(PS: Pokud článek čtete hned po vydání, tj. 24.5.2016, tak jsou houbičky v akci za 1,23 USD!)

12 komentářů:

  1. tá cena je úplne super :) ešte keď vravíš že sú celkom dobré :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Hodně dobrá koupě. Taky by se mi líbily, alespoň bych vyzkoušela. Já na Aliexpresu nenakupuji ale někdy bych určitě chtěla, líbí se mi daleko více než Dresslink, kde nemají až takový výběr.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z Dresslink jsem objednávala jednou, taky bylo vše v pořádku, ale na ALI je to o něčem jiném. Jsem ráda, že jsem se konečně přestala bát a začala si tam objednávat. Spousta věcí se tam opravdu vyplatí.

      Vymazat
  3. Hmm, já se bála že budou zapáchat. Tak uvidím jestli do nich půjdu. :-) Super článek.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem se bála, ale opravdu vůbec nijak nezapáchají.

      Vymazat
  4. Jé, díky za skvělej tip, taky si je objednám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taaak a už jsou objednaný, jsem na ně zvědavá :)

      Vymazat
    2. Tak mi pak musíš říct, jaké ti přijdou. Já už je používám a řekla bych, že jsou opravdu fajn.

      Vymazat
  5. No mám jednu houbičku u nás z Pounlandu a musím říct, že ji skoro vubec nepouzivam. Pro mě je nejvhodnější stetec :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Taky si je chci pořídit, tyhle nevypadají špatně a jsou levné a snad stejně účinné, jako ty dražší. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  7. Mám jednu od Ebelin a jednu z Ebayau a nedá sa to ani porovnať, určite je lepšia tá od Ebelin :)

    OdpovědětVymazat