sobota 7. listopadu 2015

INSTAGRAM ~ OCTOBER 2015

Zdravím vás všechny,
venku nám dnes prší, nebo je přinejmenším pod mrakem - a ačkoliv není zas taková zima, působí to tak nějak depresivně. Nicméně v takovém dni je vhodné udělat pěknou insta rekapitulaci za měsíc říjen. Tak se pojďte podívat, co se u mě v říjnu dělo :-)
Ke konci září jsem si koupila nový notebook, protože ten můj starý se se mnou bohužel rozloučil. Nicméně na nového jsem si už tak nějak zvykla, není tak výkonný jako ten předešlý, ale je fajn :-) A navíc má nádhernou fialovou barvičku, takže jsem spokojená.
Na začátku října se v Pardubicích opět konalo Retro městečko, takže jsme s přítelem museli vyrazit. Bylo to docela zajímavé, prohlídly jsme si různé automobily a zúčastnili jsme se i několika představení - například zde bylo představení hasičského sboru, policie nebo vojska.  
Naší fence Sárince se během srpna narodila štěňátka. Dva pejsci našli domov velmi brzy, a poslední nám zůstala tahle nádherná fenka. Tak ráda bych si jí nechala, ale s tím vším, co se teď děje, jsem bohužel nemohla. S velice těžkým srdcem jsem jí tedy odvezla jedné paní do Pardubic, která je naštěstí ale z fenky nadšená, několikrát se nám už ozvala, takže vím, že moje zlatíčko je v dobrých rukách :-) 
Dlouho jsme tu neměli nějaký food post, ale nějak se mi teď nedaří nastřádat fotky, takže alespoň malá insta ukázka opět mých nejoblíbenějších ovesných palačinek s banánem a medem :-)

12 komentářů:

  1. Fenečka je nádherná :) A s fialovým notebookem to je designově dost dobrá volba, barevnou techniku já můžu :3

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotečky.. štěňátko je ňunací.. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Je.. proto mi trhalo srdce, že musela jít pryč...

    OdpovědětVymazat
  4. Notebook bych už taky brala nový a to štěňátko je strašně roztomilé. Když se mému pejskovi narodily štěňátka, tak jsem si taky jedno nechala, ale naštěstí mohlo u nás zůstat. Hlavní je, že máš o něm info a víš, že se má dobře. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Štěnátko je nádherný, já bych asi nebyla schopná je dát pryč :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to mi říkej, byla jsem neskutečně smutná. Ale bohužel nebyla jiná cesta.. s tím stěhováním a vším si teď prostě pejska nemohu dovolit.

      Vymazat
  6. Je skvele, ze se fenecka ma dobre a je v dobrych rukou. :))))
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  7. To štěňátko je boží a placičky musely být dobré! BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  8. Hmm, placičky bych si dala. Štěňatko je krásné, hlavně že se pro ni našli dobrý páni.

    OdpovědětVymazat
  9. To štěňátko je krásné. :) Já teď taky přidávala na blog fotky našeho nového mazlíčkoidního přírustku. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ty ovesný palačinky musí být výborný !

    OdpovědětVymazat