čtvrtek 8. října 2015

NEW IN ~ NIVEA, RIMMEL, CATRICE, DERMACOL & BALEA

Zdravím vás, milé čtenářky :-)
Říjen sebou přináší takové to typické podzimní počasí. Oblohu pokrývají šedivá mračna, takže člověk by si nejradši uvařil velký hrnek čaje a zalezl s nějakou pěknou knížkou do postele a strávil tam aspoň půl dne. Jenomže to si většina z nás samozřejmě nemůže dovolit. No což. Dnes tu pro vás mám opět pár informací z mého života a pak bych vám ráda představila pár novinek, které jsem si nakoupila - i přes malou kosmetickou nakupovací pauzu... no prostě různým slevám a akcím nemohu nikdy odolat.

Už je to oficiální. Doma pomalu procházím věci a připravuji se na stěhování. Pokud to půjde dobře, budu se stěhovat během listopadu. Musím říct, že se opravdu těším.. během posledních několika měsíců jsem nad tím už hodně uvažovala, ale jelikož stále studuju a přivydělávám si pouze brigádně, tak jsem samozřejmě nepočítala s tím, že by to bylo tak rychle. S přítelem jsme byli domluvení, že spolu začneme bydlet nějak poté, až dodělám školu a najdu si zaměstnání (protože pokud se dostanu na navazující studium, tak už bych chtěla dálkově). Zároveň je mi však líto, že musím opustit náš dům s ohromnou zahradou plnou stromů a zeleně. 

V nedávném článku  jsem se vám zmiňovala, co je důvodem tak náhlého rozhodnutí se odstěhovat. A musím říct, že do života občas člověku zasáhnou takové situace, které nutí pohlížet na život jinýma očima. Přijde prostě změna. Přijdu si teď jako někdo úplně jiný. Věci, které pro mě byly zásadní mi najednou přijdou malicherné, věci, co se mi líbily, se mi teď příliš nelíbí. Chystám proto ve svém životě další změny.. 

No, a teď již konec úvah a pojďme se společně mrknout na pár kosmetických produktů, které jsem koupila v Rossmannovi, Tetě i DM :-)
NIVEA OSVĚŽUJÍCÍ A ČISTÍCÍ PLEŤOVÁ PĚNA
V současné době jsem nějak akutně nějakou micelární vodu nebo jiný čistící prostředek nesháněla, nicméně v Tetě jsem narazila na tuto čistící pěnu, kterou zrovna měli v akci za 72,90,-, tak jsem se rozhodla, že jí zkusím :-) Jsem na ní teda zvědavá. Testovat hned jí však nebudu, chci prvně dopotřebovat načnuté produkty.

RIMMEL MATCH PERFECTION MAKE-UP
V Rossmannovi jsem narazila na tento make-up od Rimmelu. Zrovna jej měli v akci asi za 109,-, tak jsem se rozhodla, že ho zkusím, protože tento jsem ještě nezkoušela :-) S produkty od Rimmelu jsem zatím byla vždy nanejvýš spokojená, takže jsem opravdu zvědavá, jak mi bude sedět tento make-up.

RIMMEL STAY MATTE PRIMER
V Tetě, ale i v Rossmanovi mají teď v akci tuto podkladovou bázi pod make-up. Seženete ji asi za 80,-. Já po ní sáhla hned, jelikož mi ta moje od MUA už dochází :-)

CATRICE RTĚNKA ULTIMATE SHINE 300 PINK A BERRY
Ve výprodejovém stojánku v Rossmanovi jsem narazila na úplně nádherné odstíny Catrice rtěnek. Měla jsem vybrané snad tři, ale pak jsem si říkala, že bych to neměla tak přehánět, protože můj stojánek na rtěnky už mám plný, a i když rtěnky dost používám, stejně není moje spotřeba tak enormní jako to, že mi neustále nějaké přibývají. Vybrala jsem si z nich tedy jeden jediný, který mě nejvíce zaujal - a to odstín č. 300 Pink A Berry. Musím říct, že vypadá úplně nádherné. Navíc mě rtěnka vyšla asi na 26,-

DERMACOL KOMPAKTNÍ PUDR
V Tetě probíhal/probíhá? od 1. října 40% sleva na dekorativní kosmetiku Dermacol, takže jsem se rozhodla, že této akce využiju a něco si koupím. Nakonec jsem se rozhodla, že vyzkouším pudr, který jsem od této značky ještě neměla, a důvodem bylo také to, že mi můj od Rimmelu už opět začíná docházet. Takže jsem na něj nanejvýš zvědavá. Snad to nebudou vyhozené penízky :-)

BALEA KRÉM FIALKA A FRÉZIE
V DM jsem už nějakou dobu pokukovala po Balea krémech v těchto kalíšcích. Abych se přiznala, hlavně mě zaujalo to balení, které mi prostě přijde roztomilé. Nicméně při poslední návštěvě DM jsem se rozhodla, že si ho prostě musím vzít. A musím říct, že fialka a frézie voní přímo úžasně! :-) 
Odstín rtěnky jsem si zamilovala na první pohled. Navíc celkově s rtěnkami od Catrice jsem spokojená. Mají přijemnou texturu, hezky voní a mají dobrou výdrž na rtech.
V Rossmannovi teď navíc probíhá akce - stačí nakoupit za jakoukoliv cenu a na pokladně získáte slevové kupony. Musím říct, že kupony jsou opravdu zajímavé, ale jsou tedy zaměřené na privátní značky Rossmanna - takže tam najdete především produkty od Isany, Alterry, a podobně :-) Navíc mi do schránky opět dorazily 10% slevové kupony na nákup. Taky jste je obdrželi?

13 komentářů:

  1. Budu muset zajít do rossmanna, kupony k nim jsem ještě neměla. V DM jsem si včera koupila ten krém, ale vzala jsem oba nové, tedy i pomeranč a grep, ten taky voní krásně. Mám jich už asi 6 :) Moc se mi ty obaly líbí, proto je sbírám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radko, to jsi mě teda potěšila, že nejsem sama, kdo je blázen na obaly :D Já ho koupila tak z 80% hlavně kvůli tomu obalu.

      Vymazat
  2. Tak držím palce, at bydlení vyjde, přeju Ti to :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. Rtěnka od Catrice se mi líbí, mají na drogerku super věci! :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  4. Hezké nákupy, zkušenost mám jen s makeupem od Rimmelu :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  5. Držím palce ať stěhování v pohodě zvládnete. Uvidíš, že bude fajn zařídit si vše podle vašich představ. Nákupy jsou pěkné, žádných z tvých nakoupených výrobků nemám, ale taky se mi líbí obal krému od Balei. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Preji hodne stesti, potom si popiseme. :) jinak makeup od Rimmelu je vazne vyborny. A ten balzam balea ten fakt vypada skvele.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  7. rúž vyzerá veľmi dobre! :) a tá báza je úžasná, tiež ju mám :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ten pudr od Dermacolu mám taky a jsem s ním moc spokojená :)

    Mary Kay Sheer Dimensions Powder & Kabuki Brush

    OdpovědětVymazat
  9. Rtěnka má krásný odstín a za ty peníze super :) Jsem pak zvědavá na recenzi na tu čisticí pěnu od Nivei

    OdpovědětVymazat
  10. Ten primer od Rimmelu je supr, též na něj jen pěju ódy, kde můžu. :)

    OdpovědětVymazat