středa 13. května 2015

RECENZE ~ NYC EXPERT LAST LIP COLOR CREAMY MAUVE

Krásnou prosluněnou středu,
dnes jsem si pro vás připravila opět recenzi na rtěnku - tentokrát na mou velice oblíbenou od značky NYC. Jedná se o úžasný růžový odstín Creamy Mauve. Máte s ní některá zkušenost? Jak vyhovuje vám?
Abych se přiznala, nikdy jsem se o rtěnky od značky NYC nezajímala. Je fakt, že jsem od této značky měla asi jen dva produkty - paletku očních stínů a lesk na rty. Lesk bych hodnotila průměrně, nebyl špatný, ale měla jsem lepší, a taktéž paletka očních stínů. Takže jsem nikdy neměla ani potřebu si produkty této značky prohlížet či kupovat něco dalšího. Nicméně zaujala mě akce, která probíhala v Rossmannovi - a to právě na rtěnky od značky NYC, které byly zlevněny cca na 40,- V tu chvíli jsem ani žádnou rtěnku nesháněla, jelikož jich mám opravdu celkem dost, ale úplně mi padla do oka tahle krásná růžová kráska v odstínu 449 Creamy Mauve, protože přesně o takovém odstínu jsem přemýšlela, že by se mi ještě hodil do mé sbírky.  
Bohužel se mi na fotce nepodařilo přesně zachytit ten správný odstín. Fotka je opravdu dost odlišná od reálu. Ve skutečnosti je rtěnka opravdu krásně růžovoučká. Proto jsem si dovolila stáhnout obrázek odstínu přímo z oficiálních stránek NYC - NEWYORKCOLOR.COM

Teď už tedy k hodnocení. Balení rtěnky je pěkné, nepůsobí šuntsky, rtěnka se v balení nevrdlá. Moc se mi ale nelíbí to průhledné víko, protože jsem asi čuně, ale věčně ho mám od té rtěnky zapatlané a to se mi moc nelíbí. A asi jako u většiny kosmetických produktů, které mají na balení nápis a taháte je v neustále v kabelce, tak se nápis "omývá", Ale samozřejmě na funkčnost rtěnky tyto věci nemají žádný vliv.

Co se týče samotné rtěnky, tak já jsem z ní nadšená. Její barvičku totiž přímo miluju, ale řekla bych, že je potřeba se při nanášení podívat do zrcadla, abyste neměli na rtech flíčky (někdy se úplně dobře nenanese a rty prosvítají). Navíc má úžasnou krémovou konzistenci, takže nemám problém se suchými rty. A holky, nevěřily byste, jak nádherně voní. Já bych do ní nejraději kousla (haha :D). Co se týče výdrže, tak mě na rtech moc dlouho žádná rtěnka nevydrží, protože jak na potvoru vždycky pak potřebuju pít nebo jdu jíst, a to je jasné, že při těchto aktivitách se smývá. Pokud chvíli bez těchto aktivit vydržíte, tak má rtěnka výdrž opravdu dobrou :-) Každopádně jak jsem psala, nevysušuje rty, takže není problém si rtěnkou kdykoliv rtíky přemáznout.

+ Nádherná barvička
+ Krémová konzistence
+ Velmi příjemná vůně
+ Přijatelná výdrž na rtech
+ Super cena (bez nějaké akce vás vyjde asi na 55,-)

+- Balení 

- Nic

No, a já tedy nemohu hodnotit jinak, než 4 kočkami z 5 :-)

10 komentářů:

  1. Odstín rtěnky se mi líbí :) Já mám také NYC rtěnku a to teda v tmavším odstínu :)

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  2. Já růžový odstín tedy vůbec nesnesu, nesluší mi :( Ale po tvé recenzi se asi kouknu spíše na jiný odstín, protože za tu cenu musí být má!
    Lumiere of Fashion

    OdpovědětVymazat
  3. Rúž vyzerá nádherne a za tú cenu, no nekúp to :)
    Michelle

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se rtěnky od NYC vůbec nelíbí co se týče celkového vzhledu - balení. Odpuzuje mě to od nich a asi nikdy bych si rtěnku této značky nekoupila. Přijdou mi, jako by to byly opravdu hodně nekvalitní produkty. Jinak proti NYC nic nemám, ale rtěnky za mě vážně ne. :) Ale tahle má krásnou barvu, to zas jo. :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
  5. Mám tuto rtěnku, ale v jiném odstínu a asi jsem si vybrala špatný kus, ale byla zlomená, takže vždycky když ji používám, tak se chudák celá hýbe ze strany na stranu, ale jinak ji mám ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je potřeba si vždy produkty z drogérie prohlédnout. Úplně tam kvetu, když zjistím, že někdo vesele využívá místo testeru přímo samotné produkty. A řekla bych, že v DM to je ještě horší než v Rossmannovi (tedy aspoň v Pardubicích) - ale to je asi tím, že v pardubickém Rossmannovi mají sekuriťáka, tak si to asi lidi moc nedovolí.

      Vymazat
  6. Mám tyhle rtěnky dvě a myslím si že jsou celkem super. problém je trochu v obalu že po čase víčko nejde pořádně zacvaknout. Takže se vám potom stane, že někde v kabelce budete mít pěknou spolízanici. Bacha na teplo, jak je rtěnka krémovější snadno měkne a následně se zlomí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mě víčko zatím drží parádně, tak uvidíme, jestli se to časem neopotřebuje. Já jí mám teda od zimy, takže jsem s měknutím jsem také zatím neměla problém.. ale moc děkuji za tyto informace! :-)

      Vymazat
  7. To plastové víčko se mi nelíbí, kamarádka ji má a říkala, že se potom otvírá. Vypadá ale krásně, já si na nějakou rtěnku od NYC brousím drápky už delší dobu, chci ji aspoň zkusit - však za tu cenu :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  8. vypadá skvěle :) NYC je celková dobrá kosmetika, zatím mě ještě vůbec nezklamala :)

    OdpovědětVymazat