pondělí 31. března 2014

BERLIN ~ NEW IN

Můj třídenní výlet do Berlína utekl jak voda, a než jsem se v tak velkém městě stačila rozkoukat, už jsem zase musela šupajdit domů. Abych se přiznala, moc jsme toho nestihli, s kamarádkou jsme se snažili oběhnout aspoň ty nejzajímavější památky - takže určitě očekávejte v příštích dnech článek, a také jsme samozřejmě chtěli navštívit i nějaké berlínské obchody, abychom si mohli dovést něco domů.
Co se týče oblečení, můj plán byl jistý. Chtěla jsem se prostě podívat do Primarku, jelikož se do něj jen tak nedostanu. Naposled jsem byla v Primarku v Dortmundu, ale to už je dva roky nazpátek.. a tenkrát jsem si tam ani nic nekoupila, protože jsem tam byla zrovna při otevíračce nového obchodního domu, a bylo tam asi milion lidí, že se tam nedalo ani chodit. V Berlíně to sice o moc lepší nebylo, lidí tam bylo úplně neskutečně moc, ale aspoň se tam dalo procházet.
Nakonec jsem si pořídila alespoň pár věcí pro sebe. Mezi nimi krásné růžové šaty, které se mi líbily už na stojanu. Stály 15€
Obyčejné tílko s Eiffelovkou, které mě velmi zaujalo, vyšlo na 5€. A obyčejné černé kecky, které jsem neskutečně ráda, že jsem si vzala, jelikož na takové pobíhání nemám momentálně žádnou obuv, mě vyšly na 3€.
Co se týče kosmetiky, tak tu jsem ani nijak moc nesháněla, jelikož kamarádku nebavilo chodit po drogériích, takže jsem byla asi jen ve dvou. 
Grepový deodorant od Dove jsem tedy nesháněla, ale když jsem viděla tu cenu, tak jsem si ho musela vzít. V přepočtu vyšel asi na 20,-, což mi teda málem vyrazilo dech. Jahůdkový balzám na rty jsem zakoupila v Primarku, jelikož se mi hrozně líbil ten obal. To, co je uvnitř se mi už tolik nelíbí, mě osobně ten balzám moc nevoní.. ale tak můžu se jím aspoň kochat :D
Co se týče dárků domů, moc jsem toho nakoupit nestihla, tak alespoň pár maličkostí. Bonbony jsem přivezla domů dvoje (ty druhé byly od Maoam), ale brácha (kterému jsem je přivezla) je snědl dřív, než jsem to stihla nafotit. 

V blízké době se můžete těšit na článek o Berlíně, jak na článek o památkách, které jsem navštívila, tak o nějakých tipech, abyste se mohli vybavit na cestu i vy. Také tu mám nějaké postřehy z Berlína, takže se určitě máte na co těšit :-)

5 komentářů:

  1. Růžové šatičky jsou moc hezké, na léto budou určitě skvělé.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. ty šaty jsou opravdu nádherné! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty šaty jsou nádhernéé!!! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. šatičky i tílko nemají chybu, nádhera :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/super-vonavy-super-playboy.html

    OdpovědětVymazat