pátek 3. ledna 2014

SPOTŘEBOVÁNO ~ PROSINEC 2013

Konečně se mi podařilo nafotit spotřebované produkty za měsíc Prosinec. Článek jsem chtěla připravit už včera, ale nakonec jsem všechny fotky smazala, jelikož jejich kvalita byla naprosto otřesná, díky pochmurnému dni (tak pochmurnému, že jsme v domě měli neustále tmu). Dnes ale počasí překvapilo, bylo nádherně, skoro jako na jaře - takže se až divím, že teprve píšu prosincové spotřebováno, které je mimo jiné, poslední s číslicí 2013 :-)
1.BALEA ŠAMPON PRO SUCHÉ A POŠKOZENÉ VLASY S MANGEM A ALOE VERA
Tenhle šampon jsem měla ráda, krásně voněl a vlasy byly po umytí opravdu pěkné, akorát ke konci balení mi přišlo, že vlasy spíš vysušoval, než aby té suchosti zabránil. Pokud se mi dostane někdy zas do ruky, nebudu zklamaná, ale pokud dám Balee ještě šanci, zkusím zas jiný.
2. REXONA DEODORANT S VŮNÍ FIALEK A JABLKA
Rexonu stejně jako Dove prostě můžu, navíc tahle opravdu krásně voní. Určitě se u mě neobjevuje naposledy. Mohu doporučit!
3. AUSSIE ŠAMPON A KONDICIONÉR
Na oba tyto produkty jsem psala recenzi, takže pokud vás zajímá přesné info z testování, můžete si jí přečíst ZDE
4. RIMMEL STAY MATTE MAKE-UP (ODSTÍN 200 SOFT BEIGE)
Tenhle make-up jsem měla opravdu ráda, krásně se roztíral po obličeji, nevysušoval pleť a navíc mi skvěle seděl odstínově. Až mě úplně mrzí, že teď v Rimmelu změnili jeho vzhled (a řekla bych, že i konzistenci), protože už mi tak dobře nesedí (ten nový mi příjde takový hutnější).
5. AVON SUPER CURLACIOUS ŘASENKA
Nevím, jestli mám na řasenku od Avonu takovou smůlu, ale stalo se mi asi pouze jen jednou, že jsem byla s řasenkou spokojená. Tohle byla poslední šance, kterou jsem Avoňáckým řasenkám dala.. A asi fakt tou poslední zůstane, jelikož mě opět zklamala. Vyhazuji ji, ačkoliv jsem jí zas tolik nepoužívala, protože od řasenek vyžaduji, aby řasy natočily a nabarvily, což tato řasenka absolutně nesplňuje. Navíc tato se po pár použití tváří, jako by byla vyschnutá. Takže, never more!
6. EVELINE DIAMOND SPRCHOVÝ PEELINGOVÝ GEL PROTI CELULITIDĚ
Naopak, s tímto produktem jsem byla spokojená a používala jsem ho moc ráda. Určitě by mě nevadilo, kdyby se třeba v LB opět objevil.
7. ZUBNÍ PASTA COLGATE MAX WHITE ONE
Víte, že sem běžně vypotřebované zubní pasty nedávám, ale u téhle jsem udělala vyjímku, jelikož byla jako dárek (myslím že v zářijovém) ladyboxu. Mě pasta osobně seděla, byla dobrá (nebyla extra pálivá), zuby mi nepřišli o nějaký zázračný stupeň bělejší, možná o trošku.. Jako jo, nevadilo by mi, kdyby se tu náhle objevila nová :D
8. VZOREČKY
Nu, za prosinec jsem stihla využít jeden vzorek z LB, a to Palmer´s CBF zpevňující krém -a budu se zas opakovat (protože jsem ten samý vzorek měla ve spotřebovánu i minulý měsíc). Mě osobně Palmer´s sedí, mojí pokožce vyhovuje, takže já proti němu nic nemám. Akorát tento bych si pořídila opravdu až třeba v těhotenství.
A opět tu máme i BB krém od Dermacolu, který mi opravdu celkem sedí - takže velmi uvažuji o koupi plného balení.

12 komentářů:

  1. deodoranty od Rexony mám nejradši, zdají se mi jedny z nejlepších :)
    pěkný článek! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Od značky Balea jsem měla limitku - malinový šampon a mastily se mi po něm dost rychle vlasy. Řekla jsem si, že už si jiný nekoupím, ale nakonec jsem stejně neodolala a koupila jsem si šampon s Meduňkou a rozmarýnem a k tomu fíkový kondicionér. Tak uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem právě měla masku na vlasy s mangem a aloe vera na suché vlasy a po ní byly ty vlasy fakt nádherný, tak jsem si koupila šampon a taky dobrý, ale až skoro ke konci balení mi přišlo, že mám hrozně suché konce vlasů - a to jsem používala i olejíček, tak fakt nevím - ale je fakt, že já kolikrát šampon střídám, takže si pak nejsem jistá, jestli to dělal tento nebo jiný.. ale myslím, že tento, protože ty ostatní stále mám a tak suché konečky mi ted žádný nedělá.

      Vymazat
    2. Po té masce se musím podívat, dìky za tip. A je to nějaká extra maska nebo kondicionér?

      Vymazat
    3. Byla to normálně maska :) v takovém tom obalu jak jsou vzorky :D nevím, jak se tomu říká.

      Vymazat
    4. Ale teď koukám, že to nebyla maska s mangem a aloe vera ale meruňkou a mlékem :) Tak se omlouvám za špatné info :)

      Vymazat
    5. Vím asi co myslíš, takové pytlíčkové masky jsem viděla. Nic se nestalo, děkuju :)

      Vymazat
    6. Ano, ano - je to v pytlíčku :) Nemáš za co.

      Vymazat
  3. Eveline peeling mám už v plném balení, miluju ho. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedivím se, já mám teď peeling od Balea, tak jsem zvědavá :) K tomu od Eveline bych se ráda ale vrátila do budoucna.

      Vymazat
  4. Ten makeup byl pro mě úplně divný :D mi dělala fleky :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo? tak to mě vůbec, opravdu krásnou pleť mi dělal :) A mě zas vůbec nesedí ten Affinitone od Maybelline a mnoho lidí ho používá a hrozně si ho vychvaluje.

      Vymazat