pondělí 7. října 2013

TOP KOSMETIKA Z LADYBOXU

Měla jsem to potěšení otevřít teprve 4 boxy. A to box za Listopad 2012, Červen 2013, Srpen 2013 a Září 2013. I v těchto pár boxech jsem ale objevila super produkty, se kterými jsem spokojená a ráda je používám. A ano, už dnes sem s klidem můžu zařadit produkty, které jsem objevila teprve před týdnem v zářijové krabičce.
(obrázek si můžete zvětšit tím, že na něj kliknete)

Prvním produktem, který moc ráda používám, je tvářenka od Fleur de Santé. Tuto pomocnici jsem našla v Listopadovém boxu. Recenzi na tuto tvářenku si můžete přečíst zde. Má nádhernou růžovou barvičku, skvělou výdrž.. no prostě, stojí za to!
Druhým pomocníkem je oční stín od Inglotu, který jsem nalezla v srpnovém Ladyboxu. Musím říct, že je opravdu výborný. A to, že ho moc ráda používám, dosvědčuje i fakt, že se objevil v Beauty tipu za měsíc Září.
Třetím produktem je multifunkční balzám od Figs and Rouge, který jsem našla v červnovém Ladyboxu. I když mě ze začátku trochu zklamal díky jeho vůni, nakonec se stal mým oblíbencem. Na vůni jsem si zvykla a už mi vůbec nevadí. Recenzi s hodnocením pěti koček si můžete přečíst zde.
Čtvrtým pomocníkem jsou tekuté oční stíny od Lambre, které jsem dostala jako dárek za předplatné a objevila jsem je v srpnovém Ladyboxu. Stíny mě ihned nadchly svou krásnou barvou. Jsou opravdu moc pěkné, i na očích vypadají velice pěkně - ale chce to opravdu trochu šikovnosti si je správně aplikovat. Já bohužel nemám zrovna moc přesnost v rukách, a proto mi občas vadí, že každý ten stín nakreslím trošku jinak. No, ale to je má chyba. Jinak je mám moc ráda, ale nepoužívám je úplně pravidelně.
A už se dostáváme k číslu pět. Tím jsou oční stíny od MUA v úžasných hnědých tónech. Píšu to tady už po tisící, ale musím to napsat znova - hnědé stíny já můžu a ještě jednou můžu. A tyhle stíny vypadají na očích sakra dobře! Mám dojem, že se na ně můžete těšit v říjnovém Beauty tipu.
Číslo šest má tvářenka od Inglotu v odstínu 29. Taky úžasná, zbarvená do oranžova. Střídám jí s tvářenkou od Fleur de Santé - hlavně podle počasí a oblečení. Přes léto jsem si aplikovala spíše tuto tvářenku, protože skvěle ladila k opálené pleti, teď na podzim se spíš vracím k té růžové tvářence od Fleur de Santé.
U sedmičky se možná některá z vás podiví. Vždyť set na obočí od Famous byl přeci v červencové krabičce, a mezi krabičkami, které jsem uvedla, že jsem měla to potěšení otevřít, žádná červencová krabička není. Pokud čtete můj blog, tak víte, že jsem tuto sadu vyměnila za krém Mixa, který byl v červnové krabičce. A udělala jsem dobře. Tahle sada je fakt výborná. Přiloženým štětečkem se dá obočí nádherně upravit. No, říkám si pořád, jak jsem udělala dobře že jsem ten krém vyměnila za tuhle bombu.
Osmým produktem jsou gelové linky od MUA. Gelové linky v kalíšku jsem si dlouho přála vyzkoušet a konečně mám tu příležitost. Ihned jsem si je oblíbila. Dokonce se divím, že i aplikace přiloženým štetečkem je tak jednoduchá.
Pod devítkou tu dnes máme lesk na rty od řecké značky Korres. Lesk mě ze začátku vyděsil svým odstínem, ale na rtech vypadá fakt moc dobře a navíc voní po třešních. Musím se přiznat, že patří do mých oblíbenců, ale rozhodně jej nepoužívám pravidelně. Mám doma totiž hromadu lesků, které upřednostňuji, pokud je to možno (když se mi hodí odstínově), protože některé lesky mám doma už delší dobu a nerada bych je vyhazovala nedopotřebované.
Dvojciferné číslo deset jsem podle seřazení přiřadila samozřejmě primeru od MUA. Bázi jsem si přála už dlouho vyzkoušet, ale její koupi jsem si vždycky rozmyslela a ty peníze investovala do jiných produktů. Abych se přiznala, tuto bázi nemám ještě tak úplně ozkoušenou. Líčila jsem se s ní zatím dvakrát a zatím jsem byla spokojená. Tudíž jsem jí zařadila do oblíbených.
Poslední tu mám tělové mléko od Yves Rocher, které jsem našla v listopadovém Ladyboxu. Mám dojem, že toto mléko uvidíte brzy ve spotřebováno. Buď tento měsíc, nebo hned ten další. Jednalo se o limitovanou edici. Já osobně jsem s tímhle krémem opravdu spokojená, ale četla jsem na něj i recenze, že někomu třeba zrovna moc nevoněl. Moji recenzi na něj si můžete přečíst tady.

5 komentářů:

  1. ty gelové linky MUA mám a jsou super, hlavně mě překvapil štěteček :)
    moc pěkný článek, určitě ti musel dát zabrat :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě ty stíny Lambre na pčích vydržej možná tak hodinu.
    A stíny a linky MUA jsou milym překvapenim. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Máme skoro všechno stejnéé!! :) Stíny, tvářenka a oční stín inglot, balzám a linky používám vsechno denodenně :D nedám na ně dopustit no :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. tak ty oční linky bych brala všema deseti:)

    OdpovědětVymazat