neděle 29. září 2013

SPOTŘEBOVÁNO ~ ZÁŘÍ 2013

Mám tu pro vás první podzimní spotřebováno. Na tomto blogu je to již třetí spotřebováno v pořadí. Měsíc opět za námi a já jsem si dnes jistá, že za ten jeden den, co zbývá do konce měsíce září, už žádný produkt nevypotřebuji. 
1. SCHAUMA ŠAMPON 7 BYLIN - jedná se o šampon pro normální až rychle se mastící vlasy. Musím říct, že je vcelku obyčejný, žádný extra účinky neměl - ale ani žádné extra účinky v popisu neměl. Na to, že je bylinkový, mi i příjemně voněl.
2. FA SPRCHOVÝ GEL - tento sprcháč jste už mohli vidět v minulém Spotřebováno. Můj názor se samozřejmě za  ten měsíc nezměnil.
3. KISS MY FACE ANTISTRESOVÝ SPRCHOVÝ GEL - popravdě, z tohoto produktu jsem nebyla moc unešená. Sprcháč moc nepěnil, ze začátku mě vůbec nevoněl, po druhém použití jsem si na tu silnou vůni lesa zvykla - ale není to zrovna vůně, kterou bych extra vyhledávala. Když ho už znovu nebudu mít šanci vyzkoušet, určitě mi z toho srdce nepukne.
4. DUCK ISLAND TĚLOVÝ KRÉM - tento produkt mi nevadil, krém byl v celku dobrý, ale prostě voní to jak Jar na mytí nádobí. Za mě ano, pokud by se změnila vůně.
5. PANTENE PRO-V ŠAMPON - musím říct, že tenhle šampon byl opravdu dobrý. Je to pouze cestovní balení (90 ml), ale určitě, pokud by se ke mě dostalo plné balení, nebránila bych se mu. 
6. BALEA SPRCHOVÝ GEL S GREPEM - toto cestovní balení (50 ml) jsem vyhrála v Giveaway už před dlouhou dobou. Pořád jsem si ho ale šetřila na nějakou cestu, a nakonec jsem si vždycky vzala něco jiného a pak už jsem věděla, že nikam nepojedu, tak jsem ho konečně začala používat. Krásně vonělo. Určitě bych se nebránila dalšímu balení - a klidně většímu.
7. BALEA YOUNG TĚLOVÉ MLÉKO SMOOTHIE - ach jo, ani nevíte, jak mě mrzí, že už jsem tento produkt vypotřebovala. Tohle super mangovo-vanilkové mléko jsem našla ve Swap krabičce od Vendy, a hrozně ráda jsem ho používala. Nádherně vonělo. 
8. AVON VANILKOVÝ TĚLOVÝ KRÉM - další produkt, u kterého mě normálně mrzí, že už jsem ho vypotřebovala. Tenhle krém byl taky jedním z mým favoritů a recenzi na něj si můžete přečíst zde.
9. PURE FIJI KONDICIONÉR A ŠAMPON Z KOKOSOVÉHO MLÉKA (MUČENKA) - musím říct, že tentokrát mě Pure Fiji celkem i zklamalo. Měla jsem tu čest vyzkoušet už krém od této značky - mohli jste vidět v červencovém spotřebováno. S krémem jsem byla celkem spokojená, ale s šampónem i kondicionérem zas tak moc ne. Nebylo to vyloženě špatné, ale ani dobré - na to, když si připustím, kolik stojí plné balení... No, určitě znám lepší šampony.
10. TMT CRISTAL LIQUIDI LATTE VLASOVÉ MLÉKO & PANDORA OIL - pro změnu, s těmito dvěma vzorky jsem byla spokojená i po pouhém jednom použití. Vlasy po nanešení jak olejíčku, tak mléka byly nádherné, jemné, hebké.. úplně jsem se rozplývala. Za mě bych ihned objednala plná balení, ale trochu mě odrazuje jejich cena (jeden myslím stojí 550,- a druhý okolo 350,-) - ale přemýšlím, že někoho umluvím k Vánocům nebo tak. 

10 komentářů:

  1. Duck island je uplne božíí mě to voní teda bozsky :) a pandoru oil jsem zacla vcera pouzivat a teda je to super a voní krásně :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Smoothie od Balei a krém od Avonu vypadají moc dobře. :)
    Na tělové mléko od Duck Island se teprve chystám, ale po sprcháči teda se mi do něj moc nechce. :-/

    OdpovědětVymazat
  3. já mám s baleou strašně blbé zkušenosti:/ asi prostě u všeho záleží na typu vlasů, pokožky atd.. každýmu to sedne jinak :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám teda s Baleou zatím jen dobré zkušenosti :-) Zatím se mi ještě nestalo, že by mi něco nesedlo.

      Vymazat
  4. Yeees zrušila :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Nice post :)
    Would you like to follow each other via GFC, Bloglovin and Facebook?
    Let me know :)
    http://donttrytoignoreme.blogspot.mx

    OdpovědětVymazat
  6. S tim tělovým mlékem z avonu tě naprosto chápu.. Tu sadu uplně miluju, nejvíc asi ten peeling :-)

    OdpovědětVymazat
  7. asi nejvíce mě zaujal ten šampón :) pantene až dopotřebuji svoje věci možná pořídit

    OdpovědětVymazat
  8. já ti zase někdy něco pošlu :D
    a to tělový mléko koupím asi i sobě, když ho tak opěvuješ :D

    OdpovědětVymazat