pondělí 26. srpna 2013

NEW IN ~ GATE & TALLY WEIJL

Jelikož se v obchodech dá ještě narazit na zajímavé kousky ve slevě, musím toho využít. V neděli jsme se s přítelem, jeho bratrem + jeho přítelkyní vydali do Hradce Králové, kde byla ve Futuru výstava lega. Já s K. jsme vyrazily po obchodech. V TW jsem si pořídila tílko se vzorem, bylo slevněno na 79,-
Sáčko jsem si pořídila dnes v Gate. Před nedávnem jsem si tam pořídila jedno sako v černé barvě. Z toho černého saka jsem měla radost, jelikož mě vyšlo na 398,-. A dnes mám radost ještě větší! Díky výprodejům mám to samé sako, akorát v jiné barvě jen za 248,- Černé a bílé tílko jsem dostala od přítelkyně přítelova bratra (to zní jak jazykolam), která si je pořídila v Gate, ale vůbec je nenosila. Já osobně bych potřebovala velikost S, ale tak nevadí. Využiju je i tak :-) 
Dále tu mám ještě nové hnědé lístečkové náušnice a růžové gumové hodinky, které jsem si ještě nebyla schopná ani nařídit.  PS: Všechny fotografie se dají zvětšit tím, že na ně kliknete! :-)

follow me here

9 komentářů:

  1. to sako vypadá nádherně, hlavně ta barva je úchvatná ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Sakoo je super! miluji takovou barvičku :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. To sako je parádní.

    Giveaway - http://beauty-of-pink.blogspot.cz/2013/08/1-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. to sako má užasnú farbu ! :) a to tielko so vzorom je tiež veľmi pekné :) http://julietandnicol.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. To vzorovaný tílko je skvělý :)

    OdpovědětVymazat
  6. to tričko z Tally weijl je dokonalý! zítra se tam musím zajet ještě podívat, protože ty slevy jsou fakt velký, ale nenapadlo mě, že tam budou tak dlouho.. ale když mi kamarádka řekla, a teď jsem četla u tebe, že tam ještě jsou tak jo, šup tam ;) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to já v TW vůbec nenakupuju, tohle je snad moje druhá věc odtamtud :D ale mega se mi to tílko líbí, akorát u nás měli už jen vel. M, potřebovala bych spíš S :/

      Vymazat
  7. Krásné věci .To triko !!! :o
    http://kissofbeautylovers.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat