pondělí 29. července 2013

SPOTŘEBOVÁNO ~ ČERVENEC 2013

I já jsem se rozhodla založit rubriku spotřebováno a popsat dopotřebované produkty. Stojí za to si pořídit je znova? A nebo spíš ne?
1. NIVEA BB CREAM  - vzorek tohoto produktu jsem našla v červencové Jackie. Abych to uvedla na pravou míru, dokonce tam byly dva - na světlý a tmavý tón pleti. Protože vím, co se většinou od těch tmavých tónů dá očekávat, většinou člověk vypadá jak nahnilý pomeranč, sáhla jsem automaticky po té světlejší verzi. Holky, to byste nevěřily! I se světlejším tónem jsem vypadala jak nahnilý pomeranč, a to si myslím, že pleť mám celkem opálenou teď v létě. Nejlepší na tom všem bylo, že se mi BB krém začal během jedné minuty z obličeje drolit. Takže, abych to zhodnotila: tento BB krém jsem měla na svém obličeji možná tak minutu a půl, pak jsem vzala odličovač a rychle to všechno odlíčila. Ten tmavší tón určitě ani nebudu rozbalovat, natož zkoušet.
2. NIVEA KRÉMOVÉ TĚLOVÉ MLÉKO - vzorky krémů jsou super, ale co si budem povídat, moc si toho nevyzkoušíte. Krému tam bylo celkem málo, natřela jsem si s tím jen tak hala bala obě stehna, a tím to pro mě skončilo. Vlastně tu není ani moc co hodnotit :)

3. WELEDA OVESNÝ REGENERAČNÍ ŠAMPON PRO SUCHÉ A POŠKOZENÉ VLASY - musím se přiznat, že toto jsou moje první vzorky od Weledy. Asi bych to shrnula do jednoho, protože oba šampony mi seděly, vlasy po umytí byly moc pěkné. Jediná vítka je, že mi to moc nevonělo, ale zas že by nějako páchly, to také říct nemohu. Prostě takové přírodní vůně, za které se nezlobím, ale ani mě extra nenadchnou. Určitě bych ráda zkusila nějaké další vzorky, nebo pokud se dostanu přímo k nějakému produktu, byla bych ráda.
4. WELEDA VYŽIVUJÍCÍ ŠAMPON PRO NORMÁLNÍ VLASY S PROSEM

5. ZIAJA OKURKOVÝ PLEŤOVÝ TONIK - tento produkt mi seděl, odličovala jsem se s ním spíše ráno, protože jak jsem se tu zmiňovala, večer používám vlhčené ubrousky. Tonik je pro mastnou, smíšenou a normální pleť, krásně voní a neobsahuje alkohol. Určitě bych po něm sáhla znovu.
6. DOVE OKURKOVÝ DEODORANT - tenhle produkt prostě miluju, mám ho vyzkoušený, osvědčený. Svěží vůně okurek je přímo ideální na léto. Deodorant má ale jednu chybu, občas tvoří bílé skvrny.

7. ORIFLAME EVER LASTING MAKE UP - tento podkladový krém mi doporučila přímo na líčení Petra, takže jsem si ho pořídila a byla jsem s ním doopravdy spokojená. Teď jsem se ale rozhodla zkoumat další make-upy, které by sedly pro mojí pleť, ale počítám s tím, že si tento produkt do budoucna znovu pořídím. Recenzi jste mohli číst zde.
8. PURE FIJI TĚLOVÉ MLÉKO - tento vzorek krému s ananasem jsem našla v listopadové krabičce (Ladybox), kterou jsem dostala od svého bratra k Vánocům. Většinu vzorečků jsem ale hodila do krabičky, a tak tento krém upadl v zapomnění. Nedávno jsem ale dělala ve své kosmetice velkou čistku, a tak jsem na něj narazila a rozhodla ho použít. Sama bych asi neletěla si tento produkt koupit, ale na vyzkoušení to nebylo špatné.
9. DERMACOL STARCHOICE TŘPYTKY - tento produkt byl přibalen jako dárek k nějakému časopisu - mám takový dojem, že to byl Joy, ale nejsem si jistá. Používala jsem je místo očních stínů, byl to fajn produkt, ale neplánuju si je pořídit znovu.
10. ČOKOLÁDOVÁ BAHENNÍ MASKA - tento produkt jsem vyhrála v GA U Duhové kočky, byla to docela sranda si tento produkt nanášet (dokonce i náš pes se mě lekl, když mě viděl s hnědým obličejem). Tato maska příjemně voněla (po čokoládě) a vystačila mi na dvě použití. Dostat nějakou třeba v Ladyboxu, nevadilo by mě to, ale sama si jí nekoupím.

8 komentářů:

  1. BB od Nivei je snad jediny,ktery mi sedi a nejspis koupim k mori. Svetlejsi byl fajn ale ten tmavsi,i na me silene tmavej a to pouzivam spise tmavsi odstiny:)
    Od Pure fiji jsem mela kokosovy sampon,nadherne vonel:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mě příjde, že ten vzorek musel být nějaký vadný, přece je nesmysl, aby se mi celý krém začal z obličeje odlupovat :D to je fakt šílený!

      Vymazat
  2. Tak ten BB bylo neco hrozného :D na mě byl taky uplne tmavy, ale že by se mi odlupoval to ne :D mám na něj i recenzi, protože tech vzorecku mám jeste plno :D Ach jo ziaju chci dlouho vyzkouset jenze samotné postovné se mi platit nechce :D

    http://style-and-smile.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. sakra je škoda, že toho tělového krémového mléka bylo tak málo :( ráda od něj totiž čtu recenze, protože si ho plánuju koupit :) .. ale ten okurkový deodorant znám a mám ho moc ráda :)
    H.

    OdpovědětVymazat
  4. haha, na BB creamy od Nivei jsem slyšela samou negativní reakci..
    Niveu mám ráda.. ale.. do toho BB bych teda fakt nešla asi :D to se jim zřejmě nějak nepovedlo! :D
    jinak, hned, jak se dostanu do obchodu, beru ten okurkovej deodorant ;) :D

    OdpovědětVymazat
  5. celkově tyhle český bbčka jsou uplně na prd .. :D šla bych možná do asijskýho :) http://anotherprettystories.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Zaujala mne devítka, vypadá to zajimavě :)

    Lucy Enne

    OdpovědětVymazat
  7. S tím BB souhlasím, mě z těch, co jsem vyzkoušela vyhovuje snad jenom jeden a to od loreal..:)

    http://barbmillerova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat